Floyd Co. 4-H Fair Events Print
Written by Administrator   
Tuesday, 28 June 2011 00:00

The following is list of events scheduled for the 2011 4-H Fair.
Monday, July 11th, 2011: Queen Pageant
Livestock Auction Pictures – 9 .a.m Wear good jeans and a 4-H t-shirt or dress shirt. Have the animal clean at least on the left side. Beef will go first.
4-H & Open Class Exhibit Hall/Newlin Hall- open nightly
Wild World of Animals- Midway, nightly
Lions Club Concessions- by stage, nightly
Poultry Show- 4 p.m., Small animal barn
American Red Cross Blood Drive- 5 p.m. to 9 p.m., Newlin Hall
Rabbit Show – 6 p.m., Small animal barn
Horse & Pony Contesting classes- 6 p.m., Horse Arena
Little Miss Contest- 5:30 p.m. to 7 p.m., Main stage
Special 4-H presentations- Intermission, Main stage
4-H Queen Pageant- 7 p.m. to 9 p.m., Main stage
Queen & Court photos- 7 p.m. to 9 p.m., Newlin Hall
Bowman’s BBQ Eating Contest ($2.00)- Intermission, Main stage
Tuesday, July 12, 2011- 4-H Sheep & Swine Shows
4-H Member Activity – 10 a.m., meet at stage
Wild World of Animals – Midway, nightly
Lions Club Concessions- by stage, nightly
Special Presentation- Horse & Pony Club- 6 p.m., Main stage
Sheep Show- 6 p.m., Swine barn
Dessert Auction- 7:30 p.m., Main stage
Swine Show- 8 p.m., Swine barn
DJ Gene- 8:30 p.m., Main stage
Wednesday, July 13, 2011 – Mayor’s Night
4-H Member Activity – 10
Continued on page 2
Floyd . . .
Continued from page 1
a.m., meet at stage
Wild World of Animals – Midway, nightly
Lions Club Concessions- by stage, nightly
4-H Fashion Revenue- 5 p.m., at stage
4-H Beef Show- 6 p.m., Beef Show Ring
Free Kids Activities & Contests- 6 p.m., Main stage
Goat Show- 7:30 p.m., Swine barn
Donkey Race (ADMISSION) – 7 p.m., Arena (Adults $3.00/Youth 3-12 $1.00/Under 3 get in free)    
4-H Cat Show – 7 p.m., Main stage
Hot Dog Eating Contest ($2.00) – 8 p.m., Main stage
DJ Gene – 8:15 p.m., Main stage
Thursday, July 14, 2011 – Livestock Auction
Alpaca & Llama Costume Class – 4 p.m., Beef Arena
Wild World of Animals- Midway, nightly
Lions Club Concessions- by stage, nightly
Auction setup – 1 p.m.
Auction buyers meal – 6 p.m., Livestock barns
Livestock Auction – 7 p.m., Swine barn
4-H Member Activity – After auction line dancing
Friday, July 15, 2011 – Lawn Mower Races
4-H Member Activity – 10 a.m., meet at stage
Wild World of Animals – Midway, nightly
Lions Club Concessions- by stage, nightly
Alpaca & Llama Show – 4 p.m., Beef Arena
Good Morning Miss (band) – 6 p.m., Main stage
Lizzyz Revenge (band) – 7 p.m., Main stage
K-OS (band) – 8 p.m., Main stage
Lawn Mower Races (ADMISSION) – 8 p.m., Arena (Adults $3.00/Youth 3-12 $1.00/Under 3 get in free)    
Eating Contest ($2.00 – Intermission during the Lawn Mower Races
Saturday, July 16, 2011 - Clean-Up
Livestock checkout – 8 a.m. until complete. All barn clean-up, horse & pony stall tear down.
Project check-out (including mini 4-H) & tear down – 9 a.m. to 10:30 a.m.
*4-H Auction checks will be released when clean-up is complete.
Organizations looking form community service projects that would like to help with clean-up, please contact the Fair Office to volunteer.
All times and dates are subject to change.

 

Last Updated on Wednesday, 06 July 2011 09:37