Remaining 2009 Clark County 4-H Fair schedule released PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 15 July 2009 00:00
Wednesday, July 15
    Food Stand Sponsor – Clark County Democrats
    10:00 a.m.- 4-H Market Wether Goat Show (Indoor Arena)
    1 p.m.- Open Class Foods entered in Community Building
    2 p.m.- 4-H Demonstration & Public Speaking Contest (Outdoor Shelter)
    5 to 10 p.m.- 4-H Exhibit Buildings Open
    5:30 p.m.- Children’s Costume Parade (Tent – weather permitting or Indoor Arena)
    6 p.m.- 4-H Horse & Pony Pizza Party (Horse Arena)
    6 to 9 p.m.- Clark Memorial Hospital, Free Blood Pressure Testing/First Aid, (First Aid Station)
    6 to 10 p.m.- Commercial Buildings Open
    6 to 11 p.m.- James Gang Amusements (armbands available-$20)
    6:30 to 9 p.m.- .St. Catherine Regional Hospital, Free Blood Pressure Testing/First Aid (near Commercial Buildings)
    6:30 p.m.- 4-H Beef Showmanship Contest, followed by 4-H Beef Steer/Beef Female Show (Indoor Arena)
    7 p.m.- Dessert Auction (Food Stand)
    7 p.m.- Go Kart Races (Special Events Track – admission charged: $2.50; Children 5 & Under-Free; 5 & Under Power Wheel Races; for more information contact Donnie Loweth at 502-889-8047
    Rides & Concessions Open During Evening Hours beginning at 6 p.m.

Thursday, July 16

    Food Stand Sponsor– First Savings Bank
    10 a.m.- 4-H Female Goat Show (all species) & Dairy Goat Showmanship
(Indoor Arena)
    12 noon ABSOLUTE DEADLINE for signing up for 4-H Livestock Auction
    1 p.m.- 4-H Dairy Cattle Show (Indoor Arena)
    5 to 10 p.m.- 4-H Exhibit Buildings Open
    5 p.m. to ????- Clark Co. Cattlemen’s Assoc. selling ribeye steak sandwiches
    6 p.m.- 4-H Horse & Pony Fun Show (Horse Arena)
    6 p.m.- 4-H Corporation Board Annual Meeting (Indoor Arena)
    6 to 9 p.m.- Clark Memorial Hospital, Free Blood Pressure Testing/First Aid, (First Aid Station)
    6 to 10 p.m.- Commercial Buildings Open
    6 to 11 p.m.- Family Nite, James Gang Amusements (armbands available-$15)
    6:30 p.m.- 4-H Round Robin Showmanship Contest (Indoor Arena)
    6:30 to 9 p.m.- St. Catherine Regional Hospital, Free Blood Pressure Testing/First Aid (near Commercial Buildings)
    7 p.m.- 4-H Rabbit Costume Show (Rabbit Barn)
    Rides & Concessions Open During Evening Hours beginning at 6 p.m.

    Friday, July 17
    Food Stand Sponsor – Judge Vicki Carmichael
    6 a.m. to 1 p.m.- 4-H Livestock released (except Auction animals)
    8 to 10 a.m.- Breakfast for all 4-H Exhibitors, Food Center
    3 p.m.- Line-Up of Auction animals
    5 to 9 p.m.- 4-H Exhibit Buildings Open (last night to be open)
    5:30 to.6:15 p.m.- Pre-Auction Buyer’s Social, Indoor Arena
    6 p.m.- Ten Year 4-H Recognition, Clark County Sheriff’s Mental Attitude Award Presentation and Herdsmanship Awards Presented (Indoor Arena)
    6 to 9 p.m.- Clark Memorial Hospital, Free Blood Pressure Testing/First Aid, (First Aid Station)
    6:00 to 10 p.m.- Commercial Buildings Open
    6 to 11 p.m.- James Gang Amusements (armbands available-$20)
    6:30 p.m.- 4-H Livestock Auction (Indoor Arena)
    6:30 to 9 p.m.- St. Catherine Regional Hospital, Free Blood Pressure Testing/First Aid (near Commercial Buildings)
    7 p.m.- Mud Drags (Special Events Track – admission charged: Adults-$10.00; Children 7-12-$5.00; Children 6 & Under-Free; for more information contact Kevin Hanes at 812-989-0451.
    Rides & Concessions Open During Evening Hours beginning at 6 p.m.

    Saturday, July 18
(Food Stand will be closed)
    9-10:30 a.m.- 4-H Exhibits and Open Class Entries Released in Community Building and Exhibit Buildings
    6 to 11 p.m. -James Gang Amusements (armbands available-$20)
    8 p.m.- Demolition Derby (Special Events Track – admission charged: Adults-$10.00; Children 7-12-$5.00; Children 6 & Under-Free; for more information contact Chad Hanson at 812-620-7066
    Rides & Concessions Open During Evening Hours beginning at 6 p.m.

    The Food Center will be open throughout the 4-H Fair week.  Questions regarding these events should be directed to the Clark County Extension Office at 256-4591 during regular business hours from 8 a.m. to 4 p.m.  
    Special Events and Attractions are subject to change beyond the fair board’s control.  
    Additional activities may be added periodically during the Fair.
Last Updated on Wednesday, 15 July 2009 12:28